Machinist Funderingsmachine

Machinist Funderingsmachine

De IJB Groep is de partner voor funderingsconstructies die alle zorg uit handen neemt. Eén verantwoordelijke, en dus één aanspreekpunt, voor het gehele traject van sonderen, adviseren, construeren, produceren tot en met realiseren.

De Altenburg Groep is ook een onderdeel van IJB Groep B.V. De Altenburg Groep is dé specialist op het gebied van funderingen door middel van mortelschroefpalen. Mortelschroefpalen worden veelal toegepast in een bebouwde omgeving waarbij trillingen of veel geluid niet gewenst zijn. 

Ter aanvulling op ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste, fulltime (40 uur)

Machinist Funderingsmachine

In deze functie draag zorg je voor de productie van mortelschroefpalen, op basis van door de planning afgegeven opdrachten. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van de werkzaamheden verband houdende met het bedienen van een boorstelling en je controleert (samen met de funderingsploeg) de uitvoering en tekening. Je geeft in deze functie leiding aan +/- 3 collega’s.

Wij bieden: 

  • een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng 
  • hechte samenwerking in een dynamische omgeving 
  • een prettige werksfeer in een professioneel bedrijf 

Wij vragen:

  • Een afgeronde machinistenopleiding;
  • Als achtergrond een technische- en vakinhoudelijke opleiding
  • Een flexibele instelling en goed in teamverband kunnen werken
  • Bereidheid om buiten het normale dagdienstvenster werkzaamheden te verrichten en/of te overnachten, als het werk dit vraagt.

Zin in een uitdaging en mogelijkheden? Richt dan een sollicitatie met CV, voor 25 augustus 2016 aan: IJB Groep, Postbus 210, 8530 AE Lemmer t.a.v. de afdeling P&O, of mail naar PenO@ijbgroep.nl. Voor verdere informatie verwijzen wij graag naar onze website www.ijbgroep.nl / altenburggroep.com. Je kunt ook contact opnemen met Erwin de Boer, tel 0514 56 88 14. 

≪ Terug naar de vorige pagina