Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

De IJB Groep is de partner voor funderingsconstructies die alle zorg uit handen neemt. Eén verantwoordelijke, en dus één aanspreekpunt, voor het gehele traject van sonderen, adviseren, construeren, produceren tot en met realiseren. De veelzijdigheid van de IJB Groep omvat ook het funderen door middel van mortelschroefpalen door onze specialist Altenburg Funderingstechniek. Ter aanvulling van ons funderingsteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste, fulltime (40 uur) 

Werkvoorbereider M/V

In deze functie ga je de uitdaging aan om als werkvoorbereider funderingstechniek meerdere projecten tegelijk in goede banen te leiden. Je bent in alle fasen van de projecten betrokken waarbij je te maken krijgt met de calculatie, engineering, projectleiding, inkoop en de uitvoering. Je richt je voornamelijk op het opstellen van werkmethoden, calculaties, technische uitvoeringsplannen, werk en contractplanning.

Wij vragen:
• minimaal MBO 4 werk- en denkniveau
• ervaring in een Bouw gerelateerde functie, bij voorkeur binnen de betonindustrie of
aannemerij
• oplossingsgerichtheid en doortastende deskundigheid
• relevante en actuele computervaardigheden, kennis van en ervaring met AutoCad is een pré

Wij bieden:
• een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng
• ruimte voor ontwikkeling, groei en specialisatie
• hechte samenwerking in een dynamische omgeving
• een prettige werksfeer in een professioneel en groeiend bedrijf

Bij de IJB Groep vinden we het belangrijk dat je gezond, veilig en prettig je werk kunt doen. Dat betekent dat we omzien naar elkaar en ook dat je bij ons de kans krijgt jezelf te ontwikkelen. Verder vinden we het belangrijk jouw meningen, ervaringen en ideeën te horen. Tegelijk verwachten we van jou dat jij je collegiaal opstelt en dat je met ons meedoet in onze ambitie om goed voor onze omgeving en ons milieu te zorgen.

Zin in deze uitdaging en mogelijkheden? Stuur dan je sollicitatie en CV voor 1 oktober a.s. naar hrm@ijbgroep.nl of naar IJB Groep, Postbus 210, 8530 AE Lemmer t.a.v. de afdeling HR. Neem bij vragen contact op met Jan Kingma, tel. 06 50 00 12 07. 

≪ Terug naar de vorige pagina